Kategoritë
lemon-water, vera-2023

Të dashur nxënës, prindër dhe mësues,

Ndërsa ditët e ngrohta të verës hapin rrugën ngadalë për përqafimin e freskët të vjeshtës, ne në Miros dëshirojmë të shprehim urimet tona më të ngrohta për fillimin e një viti të ri shkollor! 🍂📚

Për shkak të rëndësisë së arsimit, jemi krenar që ju mbështesim në udhën tuaj të edukimit dhe zhvillimit. Kujtoni gjithmonë se si uji, dija është burim i pasur dhe një pasqyrim i thellë i potencialit tuaj. Këtu në Miros, jemi të përkushtuar që të përballojmë çdo sfidë së bashku me ju dhe t’ju ndihmojmë të rriteni dhe të zhvilloheni

Një gotë ujë e pastër përfaqëson energjinë dhe fuqinë që do të nevojiten për të përballuar sfidat në udhëtimin e arsimit.

Poashtu me ujin tonë të ri me limon i cili pëmban vitamina të shumta do të jetë një burim i pasur dhe elokuent për femijët tuaj të qëndrojnë sa më të freskët dhe të mbushur me energji.

Të dashur nxënës, prindër dhe mësues,

Ndërsa ditët e ngrohta të verës hapin rrugën ngadalë për përqafimin e freskët të vjeshtës, ne në Miros dëshirojmë të shprehim urimet tona më të ngrohta për fillimin e një viti të ri shkollor! 🍂📚

Për shkak të rëndësisë së arsimit, jemi krenar që ju mbështesim në udhën tuaj të edukimit dhe zhvillimit. Kujtoni gjithmonë se si uji, dija është burim i pasur dhe një pasqyrim i thellë i potencialit tuaj. Këtu në Miros, jemi të përkushtuar që të përballojmë çdo sfidë së bashku me ju dhe t’ju ndihmojmë të rriteni dhe të zhvilloheni

Një gotë ujë e pastër përfaqëson energjinë dhe fuqinë që do të nevojiten për të përballuar sfidat në udhëtimin e arsimit.

Poashtu me ujin tonë të ri me limon i cili pëmban vitamina të shumta do të jetë një burim i pasur dhe elokuent për femijët tuaj të qëndrojnë sa më të freskët dhe të mbushur me energji.

 

Ujë Miros, shije e burimit tuaj 💧 

Na gjeni në facebook: https://www.facebook.com/miroswater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calendar

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Categories

Recent Comments