Viti i ri shkollor me Miros!

               Kategoritë
lemon-water, vera-2023

Të dashur nxënës, prindër dhe mësues, Ndërsa ditët e ngrohta të verës hapin rrugën ngadalë për përqafimin e freskët të vjeshtës, ne në Miros dëshirojmë të shprehim urimet tona më të ngrohta për fillimin e një viti të ri shkollor!  Për shkak të rëndësisë së arsimit, jemi krenar që ju mbështesim në udhën tuaj të […]

Uji i ri me lemon

               Kategoritë
lemon-water

Pritjes i erdhi fundi! Kemi kënaqësinë të ju prezantojmë Ujin me Limon nga Miros! Shije e re, paketim i ri. Kemi zgjedhur limonin e freskët dhe të shëndetshëm për të ofruar një përvojë autentike shijesh që do t’ju bëjë të ndiheni energjik. Përdorimi i Ujit të Limonit nga Miros do t’ju ndihmojë të rrisni imunitetin, […]