UjË FRESKUES

I BURIMIT TUAJ

Përjetojeni bukurinë e freskisë në çdo shishe, bashkë me ne – Ujë Miros, kompania lider në fushën e ujit.

butoni i videos
Uji Miros
wave
Swirl

Përmbajtja e Ujit  

UJË MIROS PËRMBAN:
Kalcium Ca++
28 mg/L

|Rreth 99% e Kalciumit në trupin tonë gjendet në eshtra dhe dhëmbë.

Sodium Na+
17.8 mg/L

|Eshtë një ndër komponentët më të rëndësishëm për funksionimin e duhur të muskujve dhe nervave.

Magnezium Mg++
13.7 mg/L

|Magneziumi është i përfshirë në shumë procese kyçe të trupit tonë, të cilat na ndihmojnë të jemi të shëndetshëm.

Miros
Silikate Si02
12.7 mg/L

|Silikatet mbrojnë shëndetin e zemrës, uji “Miros” është i vetmi ujë në treg që përmban silikate.

Sulfate SO4--
24.5 mg/L

|Sulfatet kanë një rol shumë të rëndësishëm në zhvillimin e organizmit tonë.

Bikarbonatet HCO3
198 mg/L

|Bikarbonatet janë një komponent thelbësor në sistemin fiziologjik dhe në qëndrueshmërinë e muskujve.

MIROS

SHËRBIM I DËRGESËS

Miros, e kuptojmë rëndësinë e kohës dhe lehtësisë së furnizimit të ujit të pijshëm në mënyrë të rehatshme dhe të sigurtë. Ne i’u përgjigjemi nevojave tuaja duke sjellë shishe të ujit të freskët dhe të pastër direkt në adresën tuaj.
shije freskuese e burimit

| DËRGESË FALAS

shije freskuese e burimit

| 5 DITË NË JAVË

Miros

| 8:00 – 16:00

UJË I RI ME LiMON!

Miros

Tani mund të gjeni produktin tonë më të ri, ujin me limon i cili është me kualitetin dhe pastërtinë më të lartë…

Miros
Miros
Miros
Miros

RRETH NESH

Miros
Uji Miros ofron një zgjidhje të sigurtë dhe të qëndrueshme për nevojat e ujit të pijshëm. Nëpërmjet teknologjisë inovative dhe përgjegjësisë sonë ndaj mjedisit, ofrojmë një zgjidhje të sigurtë dhe të qëndrueshme për nevojat e ujit të pijshëm.
shije freskuese e burimit
Laborator i akredituar
shije freskuese e burimit
Kompozicion të shkëlqyer
shije freskuese e burimit
Filtrim i levelit Nano
shije freskuese e burimit
Çertifikata të kualitetit
Miros
shije freskuese e burimit
Play Video about shije freskuese e burimit

SI E PRODHOJMË UJIN!

| ME TEKNOLOGJITË MË MODERNE!

Shikoni videon për të parë më shumë rreth procesit e prodhimit të ujit nga burimi e deri në shishen tuaj.

Uji Miros Ferizaj
LLOJLLOJSHMËRI PRODUKTESH​
0
VITE EKSPERIENCË​
0
Klient të kënaqur
0 %
Miros Water

BLOGU YNË

Postimet e fundit

Informohu me lajmet dhe postimet më të tanishme të Ujit Miros!

Përfitimet e Pirjes së Ujit të Freskët Miros për Shëndetin dhe Energjinë Tuaj! Nuk ka asgjë më të thjeshtë dhe më të rrënjosur se pirja e një gotë ujë të pastër dhe të freskët. …

Uji i ri me lemon

Pritjes i erdhi fundi! Kemi kënaqësinë të ju prezantojmë Ujin me Limon nga Miros! Shije e re, paketim i ri. Kemi zgjedhur limonin e freskët dhe të shëndetshëm për të ofruar një përvojë autentike …