Rreth Nesh

RRETH KOMPANISË SONË

"Lehtësim & Freski".

| Miros është një kompani e cila bën prodhimin dhe shpërndarjen e ujit direkt nga burimi, me përvoj shumë vjeçare dhe profesionalizëm cilësohemi ndër prodhuesit më të mirë në vend.
Miros
Miros

HISTORIA JONË

Miros
Themeluar në vitin 2008, Uji Miros ofron një zgjidhje të sigurtë dhe të qëndrueshme për nevojat e ujit të pijshëm. Nxirret nga 150m thellësi, është një ujë me përbërje të rrallë konstitucionale dhe si i tillë mund të përdoret si përbërës plotësues për ushqimin, meqë ka sicilium.
shije freskuese e burimit
KONTROLL LABORATORIK
shije freskuese e burimit
KOMPOZICION TË SHKËLQYER
shije freskuese e burimit
FILTRIM I LEVELIT NANO
shije freskuese e burimit
ÇERTIFIKATA TË KUALITETIT
MIROS

SHËRBIM I DËRGESËS

Në Miros, e kuptojmë rëndësinë e kohës dhe lehtësisë së furnizimit të ujit të pijshëm në mënyrë të rehatshme dhe të sigurtë. Ne i’u përgjigjemi nevojave tuaja duke sjellë shishe të ujit të freskët dhe të pastër direkt në adresën tuaj.
shije freskuese e burimit

| DËRGESË FALAS

shije freskuese e burimit

| 5 DITË NË JAVË

Miros

| 8:00 – 16:00

shije freskuese e burimit
Play Video

SI E PRODHOJMË UJIN!

| ME TEKNOLOGJITË MË MODERNE!

Shikoni videon për të parë më shumë rreth procesit e prodhimit të ujit nga burimi e deri në shishen tuaj.

Uji Miros Ferizaj

PARTNERËT TANË

Miros
partneret tane
partneret tane
partneret tane
Water delivery