Viti i ri shkollor me Miros!

               Kategoritë
lemon-water, vera-2023

Të dashur nxënës, prindër dhe mësues, Ndërsa ditët e ngrohta të verës hapin rrugën ngadalë për përqafimin e freskët të vjeshtës, ne në Miros dëshirojmë të shprehim urimet tona më të ngrohta për fillimin e një viti të ri shkollor!  Për shkak të rëndësisë së arsimit, jemi krenar që ju mbështesim në udhën tuaj të […]