Viti i ri shkollor me Miros!

               Kategoritë
lemon-water, vera-2023

Të dashur nxënës, prindër dhe mësues, Ndërsa ditët e ngrohta të verës hapin rrugën ngadalë për përqafimin e freskët të vjeshtës, ne në Miros dëshirojmë të shprehim urimet tona më të ngrohta për fillimin e një viti të ri shkollor!  Për shkak të rëndësisë së arsimit, jemi krenar që ju mbështesim në udhën tuaj të […]

Shijoje verën me Miros

               Kategoritë
vera-2023

Jemi pjesë e pandashme e udhëtimeve dhe aventurave tuaja verore. I freskët, kristaltë, dhe i gatshëm për t’ju ofruar një shijim tërheqës, ky ujë i mrekullueshëm është burim i njohur i freskisë së natyrshme. Në një gotë të shkëlqyeshme të Ujit të Freskët të Verës, do të ndjeni se jeni pjesë e mrekullisë së bukurisë […]