Kategoritë
Konkurse

Miros shpall konkurs pune për pozitën:
• DEPOIST

Regjioni – Prishtinè
Pergiegjësitë:
Ngarkimi i stafit tè shites

• Menaxhimi i stokut nè depo

• Barazimet e stafit.

> Kushtet:
• Kandidatet duhet ta kene tè perfunduar shkollen e mesme,
• Të kene aftësi të shkelqyeshme të komunikimit,
• Të posedojnë patent shoferin në kategoritë B.
Të gjithë te interesuarit duhet ti dergojnë CV-të si dhe
një deshmi që nuk jane ne hetime në email: [email protected].
Konkursi do te ietè i hapur deri me daten 31.03.2023
#stavhydrated

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calendar

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Categories

Recent Comments